Dogodki za podjetja

Strokovna srečanja in izobraževanja

Strokovna srečanja in izobraževanja

Organizacija poslovnih konferenc, strokovnih srečanj in izobraževanj

Vsak dogodek s poslovnimi partnerji ali strokovno izobraževanje, je odraz vašega podjetja. Udeleženci si na njih pridobivajo izkušnje z vašim podjetjem in/ali blagovno znamko. Zato morajo biti natančno planirani in brezhibno izvedeni.

Poslovne zabave in dogodki

Poslovne zabave in dogodki

Organizacija poslovnih zabav in dogodkov

Organiziram dogodke ob jubileju podjetja ali posebnih obletnicah, novoletne zabave za zaposlene in poslovne partnerje.

Team buildingi

Team buildingi

Organizacija team buildingov in motivacijskih seminarjev 

Pri odlično zastavljenem team budiling programu ali motivacijskem seminarju se bodo vaši zaposleni zabavali. Hkrati pa bodo poglabljali medsebojne vezi in se krepili kot močan ter uspešen tim na poti do novih poslovnih uspehov.

Organizacija nagradnih potovanj

Poslovanje v današnjem izjemno konkurenčnem okolju je zahtevno. Dobra nagrada za dosežene ali presežene cilje, lahko zelo motivira delovno ekipo. Pomaga jim preseči svoj limit in včasih celo doseči več, kot sami verjamejo, da zmorejo.

Zadnji dogodki
4. Ljubljana Forum

Podjetje The Events in je že 4. leto zapored prevzelo organizacijo mednarodne konference Ljubljana Forum, ki jo obisakalo 140 udeležencev iz 24 držav (od tega 10 županov in podžupanov in predstavnikov mest) in več kot 30 govorcev iz 15 držav. 

IBM - Smarter Cities Innovation CenterKonzulat črne Gore - Odkritje spomenika Petru II. Petroviću Njegošu
Like Box
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu