Strokovna srečanja in izobraževanja

Strokovna srečanja in izobraževanja

Organizacija poslovnih konferenc, strokovnih srečanj in izobraževanj

Vsak dogodek s poslovnimi partnerji ali strokovno izobraževanje, je odraz vašega podjetja. Udeleženci si na njih pridobivajo izkušnje z vašim podjetjem in/ali blagovno znamko. Zato morajo biti natančno planirani in brezhibno izvedeni.

Možnosti so skoraj neomejene, saj za vas organiziram večja ali manjša strokovna srečanja kjerkoli na področju Adriatik regije (Slovenija, BIH, Hrvaška, Srbija ali Črna Gora), po potrebi pa tudi drugje.

Zahtevajte le najboljše, to pomeni vrhunsko organizacijo dogodka, kvalitetna izobraževanja in strokovno podporo od začetka do konca. Za vas pripravim celosten dogodek po vaših željah.

Naj gre le za nekajurni ali več dni trajajoč dogodek, naredite profesionalen a hkrati sproščen vtis na vaše poslovne partnerje in zaposlene.

Zadnji dogodki
4. Ljubljana Forum

Podjetje The Events in je že 4. leto zapored prevzelo organizacijo mednarodne konference Ljubljana Forum, ki jo obisakalo 140 udeležencev iz 24 držav (od tega 10 županov in podžupanov in predstavnikov mest) in več kot 30 govorcev iz 15 držav. 

IBM - Smarter Cities Innovation CenterKonzulat črne Gore - Odkritje spomenika Petru II. Petroviću Njegošu
Like Box
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu