Alumni MBA Radovljica

Alumni MBA Radovljica

 Sprejem 20. generacije IMB študentov

 

 

Tokrat smo se v podjetju z veseljem odzvali Alumni združenju MBA Radovljica, ob priližnosti, ko so med svoje vrste sprejeli že 20. generacijo študentov rednega mednarodnega podiplomskega študija poslovodenje in organizacija IMB, ki deluje na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

Uradni del dogodka smo organizirali v Stanovski dvorani, kjer je več kot 100 udeležencev počastilo prihod nove generacije, nato pa so se preselili v obhodno dvorano, kjer smo jo uredili i v stilu Great Gatsby-ja,  v zlatu in blišču ter z okusnimi cocktajli, so se vsaj za tisti večer gostje preselili na začetek 20. stoletja.

Nove študente je pozdravila tudi nova dekanja EF red.prof.dr. Metka Tekavčič.

THE EVENTS je poskrbel za lokacijo, uredil ambient v stilu z tematiko vabila, poskrbel za celotno logistkiko, registracijo udeležencev in vso potrebno opremo.  Seveda pa nismo pozabili na naše gost, ki so se v ritmih iz 1920 leta v noč dolgo zabavali osvežili pa so se z okusnimi cocktejli in toplo hladnim bifejem.

Zadnji dogodki
4. Ljubljana Forum

Podjetje The Events in je že 4. leto zapored prevzelo organizacijo mednarodne konference Ljubljana Forum, ki jo obisakalo 140 udeležencev iz 24 držav (od tega 10 županov in podžupanov in predstavnikov mest) in več kot 30 govorcev iz 15 držav. 

IBM - Smarter Cities Innovation CenterKonzulat črne Gore - Odkritje spomenika Petru II. Petroviću Njegošu
Like Box
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu