THE EVENTS - CELOVITA REŠITEV

THE EVENTS - CELOVITA REŠITEV

Pri podjetju THE EVENTS smo se specializirali za organizacijo raznovrstnih poslovnih dogodkov. Organiziramo poslovne konference, slavnostne in gala dogodke, poslovna srečanja, obletnice, skratka karkoli potrebuje pomoč pri izvedbi.

Za vas bomo pripravili učinkovit in nepozaben dogodek, predstavili bomo zgodbo, ki bo napisana samo za vas in bo gostom, vaši ciljni skupini, zagotovo predala vaše sporočilo.

Smo mala ekipa, znamo predvideti vse podrobnosti, zato so naši dogodki izpeljani brezhibno. Naša prednost je, da smo fleksibilni in cenovno ugodni, naš uspeh pa je edinstven, inovativen, strokoven in kreativen pristop, ki temelji na profesionalnosti, osebnemu pristopu in timskemu delu. Naš cilj je predvsem da ustvarimo dogodek, kateremu vdahnemo življenje, čustva in energijo.

Ustvarimo torej celoto, ki je edinstvena kajti vsak dogodek je enkraten in neponovljiv zato je tudi naš pristop individualen. Na vsakem koraku se čuti osebna nota, ustvarjamo dogodke na '' ključ'' , od A do Ž od ideje do zahvale, pokrbimo, za rdečo nit dogodka, za zgodbo, ki je napisana za vas.

V kolikor želite sodelovati pri organizaciji, lahko pomagamo, svetujemo in prevzamemo le del organizacije in vedno poskrbimo, da je dogodek profesionalno izpeljan.

Dogodek in zgodba potrebujeta dobro osnovo, dobre priprave on odlično izvedbo. Za vas pripravimo načrt, kreativno zasnovo, finančni plan, scenarij, poskrbimo za vso logistiko, tako gostov, kot nastopajočih in nenazadnje razvajamo vas in vaše goste z vrhunsko kulinariko in pogostitvijo.

Zavedamo se finančnega bremena vsakega dogodka, zato vedno poskušamo prihraniti naš čas in vaš denar. Dogodke ustvarimo na podlagi odobrenega finančnega načrta in vedno poskušamo znižati stroške ali pa dodamo vrednost dogodku. Zato sodelujemo s preverjenimi partnerji, kjer imamo posebne partnerske ugodnosti. Dogodki so tako ne glede na stroške profesionalno izpeljani.

Zadnji dogodki
4. Ljubljana Forum

Podjetje The Events in je že 4. leto zapored prevzelo organizacijo mednarodne konference Ljubljana Forum, ki jo obisakalo 140 udeležencev iz 24 držav (od tega 10 županov in podžupanov in predstavnikov mest) in več kot 30 govorcev iz 15 držav. 

IBM - Smarter Cities Innovation CenterKonzulat črne Gore - Odkritje spomenika Petru II. Petroviću Njegošu
Like Box
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu