Zasebni dogodki

Organizacija večerje na domu

Priprava zasebne zabave in kuhanje na domu terjata dragoceni čas ter skrben premislek. Prepustite organizacijo tega edinstvenega kulinaričnega doživetja strokovnjaku, vi pa uživajte na lastni zabavi in se posvetite svojim gostom.

Organizacija piknika in zabave na prostem

Organizacija piknika in zabave na prostem

Piknik je lahko preprost odgovor na izzive, ki jih postavlja trenutna gospodarska situacija, investicija bo manjša, gostje pa bodo uživali v druženju na prostem in možnosti klepeta z različnimi povabljenci.

Rojstnodnevna zabava za otroke

Rojstnodnevna zabava za otroke

Za vaše najmlajše, organiziram tematske rojstnodnevne zabave v naravi, doma ali kjerkoli boste želeli.

Rojstnodnevna zabava

Rojstnodnevna zabava

Vašo rojstnodnevno zabavo, praznovanje obletnice ali družinsko srečanje organiziram kjerkoli in kadarkoli.

Organizacija poroke

Organizacija poroke

Organizacija porok je najljubši del mojega dela in najlepše kar lahko pripravim. Sanjsko poroko vam pripravim po vajinih željah in zmožnostih, pa naj bo to elegantna zabava npr. v srednjeveškem dvorcu ali prijeten piknik na gozdni jasi. Oboje mora biti čarobno.

Dekliščina ali fantovščina

Ponavadi dekliščino in fantovščino organizirata priči, ki želita pripraviti zabavo, ki se je bosta mladoporočenka ali mladoporočenec ter njuni prijatelji dolgo zadovoljno spominjali. Profesionalni organizator dogodkov ima širok nabor idej, od zelo divjih do bolj umirjenih; takih za več ali manj sredstev; za več ali manj povabljenk ali povabljencev.

Zadnji dogodki
4. Ljubljana Forum

Podjetje The Events in je že 4. leto zapored prevzelo organizacijo mednarodne konference Ljubljana Forum, ki jo obisakalo 140 udeležencev iz 24 držav (od tega 10 županov in podžupanov in predstavnikov mest) in več kot 30 govorcev iz 15 držav. 

IBM - Smarter Cities Innovation CenterKonzulat črne Gore - Odkritje spomenika Petru II. Petroviću Njegošu
Like Box
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu