Organizacija poroke

Organizacija poroke

Organizacija porok je najljubši del mojega dela in najlepše kar lahko pripravim. Sanjsko poroko vam pripravim po vajinih željah in zmožnostih, pa naj bo to elegantna zabava npr. v srednjeveškem dvorcu ali prijeten piknik na gozdni jasi. Oboje mora biti čarobno.

Vse podrobnosti in vsak korak poročnega programa: organizacije dekliščine in fantovščine, oblikovanje poročnega vabila, izbor poročnega cvetja in šopka, izbor poročnih prstanov, oblikovanje poročne pričeske, ličenje na domu, izbor lokacije in poročne dekoracije ambienta, animacija povabljenih, prevoz, poročna zabava, pogostitev, poročno potovanje …

Ne tratita časa in energije, temveč se popolnoma prepustita pričakovanju in uživajte v slehernem trenutku izbire pripravljenih predlogov.

Poročni dan pričakajta spočita, in tako bo to res vajin dan.

Zadnji dogodki
4. Ljubljana Forum

Podjetje The Events in je že 4. leto zapored prevzelo organizacijo mednarodne konference Ljubljana Forum, ki jo obisakalo 140 udeležencev iz 24 držav (od tega 10 županov in podžupanov in predstavnikov mest) in več kot 30 govorcev iz 15 držav. 

IBM - Smarter Cities Innovation CenterKonzulat črne Gore - Odkritje spomenika Petru II. Petroviću Njegošu
Like Box
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu