Organizacija piknika in zabave na prostem

Organizacija piknika in zabave na prostem

Piknik je lahko preprost odgovor na izzive, ki jih postavlja trenutna gospodarska situacija, investicija bo manjša, gostje pa bodo uživali v druženju na prostem in možnosti klepeta z različnimi povabljenci.

Družabna družinska srečanja, praznovanje rojstnega dne ali pomembnih obletnic so na prostem prijetnejša, poročni piknik ali poročna zabava pa izjemno trendi. Daje vam možnost druženja z različnimi gosti hkrati, saj niste omejeni na eno mizo, pa še cenovna učinkovitost je gostitelju zelo prijazna.

Pri organizaciji piknikov ravno tako poskrbim za vse podrobnosti, od iskanja lokacije do čiščenja okolice, in vedno imam plan B v primeru slabega vremena.

Zadnji dogodki
4. Ljubljana Forum

Podjetje The Events in je že 4. leto zapored prevzelo organizacijo mednarodne konference Ljubljana Forum, ki jo obisakalo 140 udeležencev iz 24 držav (od tega 10 županov in podžupanov in predstavnikov mest) in več kot 30 govorcev iz 15 držav. 

IBM - Smarter Cities Innovation CenterKonzulat črne Gore - Odkritje spomenika Petru II. Petroviću Njegošu
Like Box
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu